NOCCO LIMON DEL SOL 355 ml

 • 25 kr

I lager.
Dela
 • Beskrivning
 
 • Tidigare sommarsuccéer från NOCCO har tagit oss till andra sidan Atlanten med de numera klassiska smakerna Miami, Caribbean och Carnival Exotic.

  Denna gång tar NOCCO med oss på en smakresa som för tankarna till Rivieran och den varma havsbrisen vid medelhavet. Tillåt oss presentera nya NOCCO Limón Del Sol!

  Nyhet! NOCCO Limón Del Sol

  Tänk dig vajande palmer på väg ner till stranden, ett azurblått hav och solen som står i zenit. Är du där än? Bra. Men det saknas något, du är törstig och varm. I en intilliggande juicebar kan du köpa färskpressad och iskall läskande juice av klargula och solmogna citroner. Vattnas det i munnen? Bra, där har du nämligen den nya smaken från NOCCO som kommer bli en given succé för att svalka dig i sommar. Med sina syrliga och fräscha toner är Limón Del Sol ett solklart val när du vill ha en extra boost innan träningspasset, kicka igång dagen eller bara vill unna dig något gott helt enkelt.

  NOCCO står för No-Carbs-Company och har sedan starten varit ett självklart val för både atleter, livsnjutare och alla andra som vill unna sig något gott men hålla nere på kolhydraterna och onödigt socker, den är dessutom berikad med både koffein, vitaminer och aminosyror för att ge dig det där lilla extra.

  Beslutsångest? Inga problem! Du kan alltid mixa ditt flak hos oss på Proteinbolaget, så du behöver inte välja bort dina andra NOCCO-favoriter som till exempel Päron, Passion eller Caribbean när du klickar hem nya Limón Del Sol!

  Doseringsförslag:
  NOCCO är effektivast i samband med träning men fungerar lika bra att dricka till vardags. Håll dig till max två burkar om dagen. NOCCO rekommenderas inte till gravida, ammande eller barn på grund av mängden koffein en burk innehåller.

  Storlek:
  24 x 330 ml.Portion: 330 ml (1 portion)
Innehåll per:1 portion100 ml
Energi16 kcal5 kcal

66 kJ20 kJ
Protein3,9 g1,2 g
Kolhydrat0 g0 g
Fett0 g0 g
Fibrer0 g0 g
BCAA2 500 mg757 mg
L-Karnitin400 mg121 mg
Koffein180 mg54 mg
Salt0,03 g0,01 g
Vitamin D5 µg1,5 µg
Biotin50 µg1,5 µg
Folsyra200 µg60 µg
Niacin16 mg4,8 mg
Vitamin B61,4 mg0,42 mg
Vitamin B122,5 µg0,8 µg